Rusija tvrdi da je uništila 47 ukrajinskih dronova iznad svoje teritorije

Ruske vlasti saopštile su danas da su tokom prethodne noći uništile 47 ukrajinskih dronova, uglavnom u oblasti Rostov, koja se graniči sa Ukrajinom.
Rusija tvrdi da je uništila 47 ukrajinskih dronova iznad svoje teritorije
Foto: Pixabay
Sistemi protiv-vazdušne odbrane presreli su i uništili jedan dron na teritoriji Belgorodske oblasti, dva u Kurskoj oblasti, tri u Volgogradskoj oblasti i 41 u Rostovskoj oblasti.
To je saopštila ruska vojska na društvenim mrežama.
Rusko pogranično područje je često na meti napada bespilotnih letelica, od početka ruske invazije na Ukrajinu krajem februara 2022. godine.
  • Đo Harmonikaš

    09.03.2024 19:04
    Mda, sve su oborili. Treba da izađu iz ukrajine, nije im ovo Sao krajina.
  • Zamenik zamenika

    09.03.2024 16:31
    Verovatno je zato Rusija ostala bez brodova Crnomorske flote, svaki dan ostaje bez bar jednog suhoja i onesposobljenih železara, skladišta i rafinerija .
  • Lala

    09.03.2024 12:35
    Crnjak
    Neka objave koliko nisu oborili,nesto se cesto samozapale rafinerije od krhotina oborenih dronova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.