Novi incident sa Boingom: Avionu otpao deo trupa, to utvrđeno tek kad je sleteo

Avion Boing 737-800 starije proizvodnje, koji je stigao u južni Oregon nakon što je poleteo iz San Franciska, ostao je bez dela trupa, saopštila je inspekcija dodajući da niko od putnika nije ugrožen.
Novi incident sa Boingom: Avionu otpao deo trupa, to utvrđeno tek kad je sleteo
Foto: Pixabay
Let Junajted erlajnsa 433 iz San Franciska u 10.20 časova sleteo je na međunarodni aerodrom Rog veli u Medfordu malo pre podneva u petak, prema sajtu FlajtAver.
 
Direktorka aerodroma Ember Džad rekla je da je avion sleteo bez problema i da je utvrđeno da je deo trupa otpao, a da niko nije povređen, preneo je AP.
Aerodrom je potom obustavio letove kako bi proverio pistu i eventualno pronašao delove trupa, dodala je Džad, ali nijedan deo nije pronađen.
 
Portparol Junajted erlajnsa naveo je u mejlu da je u avionu bilo 139 putnika i šest članova posade, a da nije proglašena vanredna situacija jer tokom leta nije bilo nikakvih indikacija o šteti.
"Kada se avion uparkirao na gejtu, utvrđeno je da nema dela trupa. Sprovešćemo temeljnu istragu aviona i izvršiti popravke, pre nego što se vrati u službu", istakao je portparol.
 
Iz Junajteda kažu da je otpao deo trupa na mestu gde se krilo spaja sa glavnim delom aviona i pored stajnog trapa. 
 
Avion je u službi od 1998. godine, a prvo ga je koristila kompanija Kontinental erlajns, a od 2011. godine Junajted erlajns.

Teme

Boing
  • w/e

    17.03.2024 16:55
    cool
    Postoji dokumentarac iz 2014. godine sacinjen od strane Al Jazeere, gde se bave istrazivackim novinarstvom u jednoj od fabrika Boing-a. Velika vecina radnika kaze da se ne bi nikada ukrcali na avione koje prave. Takodje pricaju o tome kako ih dosta radi pod uticajem psihoaktivnih supstanci, da puse marihuanu tokom pauza i da administracija ignorise 90% problema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet