Amerikanac promenio ime u "Bukvalno bilo ko drugi", planira da se kandiduje na izborima

Dastin Ibej iz Teksasa promenio je ime u "Bukvalno bilo ko drugi" i najavio da će se kandidovati na izborima za predsednika SAD.
Amerikanac promenio ime u "Bukvalno bilo ko drugi", planira da se kandiduje na izborima
Foto: Pixabay

Ibej je rekao da je želeo da promeni ime jer nije zadovoljan predsedničkim kandidatima Džoom Bajdenom i Donaldom Trampom, prenosi Gardijan.

"Trista miliona ljudi može bolje. Stvarno bi trebalo da postoji neki izlaz za ljude poput mene kojima je dosta ove stalne razmene moći između dve strane od koje običan čovek nema koristi", naveo je "Bukvalno bilo ko drugi".

Da bi se pojavio na glasačkim listićima na novembarskim izborima u Teksasu, potrebno mu je najmanje 113.000 potpisa.
 
Pošto je to malo verovatno, "Bukvalno bilo ko drugi" poziva glasače da dopišu njegove ime.
 
"Amerikanci su predugo bili žrtve političkih partija koje su lojalnost partijama stavljale iznad upravljanja državom. Hajde da zajedno pošaljemo poruku Vašingtonu i kažemo: 'Ili ćete nas predstavljati ili ćete biti zamenjeni'".

Izbori za predsednika SAD zakazani su za 5. novembar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet