VIDEO: Most u Baltimoru se srušio nakon što ga je udario veliki brod

Most Fransis Skot Ki u Baltimoru u SAD srušio se u utorak rano ujutru nakon što ga je udario veliki brod, javlja CNN pozivajući se na snimak do kojeg je došao.

Vatrogasna služba Baltimora saopštila je da timovi hitne pomoći tragaju za najmanje sedam osoba za koje se veruje da su pale u vodu.

Saobraćaj preko mosta je preusmeren, saopštila je Uprava za transport Merilenda (MTA) i nije jasno da li je neko povređen, prenosi CNN.
 
Kako prenosi Sky News, na mostu je u trenutku nezgode bilo vozila, koja su sletela u vodu. Kevin Kartrajt, predstavnik za štampu vatrogasne službe grada Baltimora, rekao je da je glavni fokus trenutno „pokušaj spasavanja ljudi“.
 
Hitne službe su na terenu.
Most sa četiri trake proteže se preko reke Patapsko i služi kao najudaljeniji prelaz luke u Baltimoru, a povezuje međudržavni put-695.
 
Mediji prenose i snimak rušenja mosta.
 
 
Gradonačelnik Baltimora rekao je da su u toku spasilački napori.
Džoni Olševski, izvršni direktor okruga Baltimor, navodi da je u kontaktu sa šefom vatrogasne službe i direktorom hitnih operacija.
 
"Molite se za one koji su pogođeni", rekao je on.
  • pepa

    27.03.2024 12:42
    @Lala
    Leči se, Lalo... Ne možeš taki u BRIKS, majku mu!
  • Професор

    26.03.2024 16:10
    Ала га је оправио да ни Кинжал не би могао боље.
  • Podbarac sa Limana

    26.03.2024 12:11
    Glupih li komentara, dokonih ljudi..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet