VIDEO: Snimak srušenog mosta iz vazduha: Još uvek se traga za oko 20 osoba

Pojavio se snimak posledica mesta nesreće u Baltimoru u kojoj je nestalo, kako se sumnja, oko 20 osoba.

Snimak iz vazduha prikazuje ostatke zgužvanog mosta i helikopter na mestu nesreće, prenosi N1.

Poslednje informacije iz SAD, kako prenosi Sky News, su da su dve osobe spasene iz vode, a da je jedan od njih u "veoma ozbiljnom stanju". To je rekao šef baltimorskih vatrogasaca.

Istovremeno, ronioci hitno tragaju za nestalima koji su pali sa mosta u Baltimoru koji se srušio kada je na jedan od njegovih stubova naleteo veliki teretni brod, javlja CNN.
 
Temperatura vode u reci na mestu nesreće iznosi devet stepeni Celzijusa i to operaciju spasavanja dodatno otežava pošto vreme, za one koji su možda još u vodi, polako ističe.
 
  • Б

    27.03.2024 01:50
    Поређење
    Пре неког времена се нешто слично догодило у Кини. Западни медији су били пуни отвореног подсмеха за квалитет конструкције и жртве.
    Само да се зна, у Кини се нико не смеје таквим стварима, ако не жели да "пије чај" са органима безбедности.
  • Цане армоникаш

    26.03.2024 16:25
    Креће Гарави Сокак за Балтимор са хитом : Скелеџијо превези ме преко
  • Професор

    26.03.2024 16:04
    Кад нам је оно срушен први мост у Н.Саду? Брод плови под заставом Сингапура и још само да је капетан Кинез и ето ти "завере на делу".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet