FOTO: Prevrnuo se autobus na auto-putu u Nemačkoj, najmanje petoro mrtvih

Nekoliko osoba je poginulo, a više je povređeno u sudaru autobusa na auto-putu u blizini grada Lajpciga u istočnoj Nemačkoj, saopštila je tamošnja policija.
FOTO: Prevrnuo se autobus na auto-putu u Nemačkoj, najmanje petoro mrtvih
Foto: Beta/AP
Policija savezne nemačke države Saksonije saopštila je da paltformi Iks da se nesreća dogodila na auto-putu A9 dodajući da su žrtve "brojne".
 
Lokalni mediji javili su da je pet osoba poginulo nakon što je autobus "Fliksbusa" skrenuo desno od prometnog auto-puta A9 koji povezuje Berlin sa Minhenom pre nego što je završio na njegovoj strani.
Put u smeru Minhena je zatvoren, saopštila je policija, jer se na slikama vide vozila hitne pomoći i helikopteri koji dolaze na lice mesta.
 
"Tačne okolnosti nesreće još nisu poznate", rečeno je iz "Fliksbusa" dodajući da kompanija sarađuje sa službama za hitne slučajeve kako bi se otkrili uzroci nesreće.
U autobusu koji je putovao iz Berlina za Cirih nalazilo se 53 putnika i dva vozača.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet