Jedna od najvećih pljački u istoriji Los Anđelesa: Na Uskrs ukradeno 30 miliona dolara

Policijska uprava Los Anđelesa i FBI istražuju jednu od najvećih pljački gotovine u istoriji grada, kada je na Uskrs iz skladišta novca u dolini San Fernando ukradeno 30 miliona dolara.
Jedna od najvećih pljački u istoriji Los Anđelesa: Na Uskrs ukradeno 30 miliona dolara
Foto: Pixabay
Pljačka se dogodila u noći uoči Uskrsa, u objektu u prigradskom naselju u dolini San Fernando, gde se skladišti gotovina iz preduzeća širom regiona, rekao je izvor CNN iz policije.
 
Kancelarija FBI u Los Anđelesu potvrdila je da istražuje veliku krađu u dolini San Fernando, ali nisu iznosili druge detalje, jer je istraga u toku.
Provalnici su ušli u trezor, pri čemu se alarm nije oglasio, a pljačka je otkrivena u ponedeljak.
 
Prema Los Anđeles tajmsu, najveća pljačka gotovine u gradu prethodno se dogodila 12. septembra 1997. godine, kada je 18,9 miliona dolara ukradeno sa nekadašnje lokacije Dunbar Armored Inc, ali su odgovorni za pljačku uhapšeni.
  • Nemanja

    06.04.2024 13:01
    Ali 19 miliona 1997 je vise novaca nego 30 miliona 2024
  • Boki

    06.04.2024 09:27
    Sad ce da snime sijaset filmova o tom poduhvatu..U Americi uvek neko frofitira,bile sreca ili nesreca..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet