Dve neradne srede u Severnoj Makedoniji zbog izbora

Vlada Severne Makedonije odredila je danas dve srede za koje su raspisani predsednički i parlamentarni izbori, 24. april i 8. maj, za neradne dane.
Dve neradne srede u Severnoj Makedoniji zbog izbora
Foto: Pixabay
Kako se navodi u saopštenju, Vlada preporučuje poslodavcima iz privatnog sektora na teritoriji Severne Makedonije da sprovedu zaključke o određivanju dve srede za neradne dane.
Ti zaključci su usvojeni jer je "potrebno da svaki građanin može nesmetano da ostvari svoje biračko pravo u izbornoj jedinici u kojoj je registrovan".
Prvi krug predsedničkih izbora u Severnoj Makedoniji biće održan u sredu 24. aprila, a drugi u sredu 8. maja, zajedno sa parlamentarnim izborima.
  • koja

    10.04.2024 07:54
    bolje petak
    To je zato što ih ima tako puno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.