Tela žene i deteta izvučena iz Miljacke u Sarajevu

Beživotna tela žene srednje dobi i deteta do četiri godine izvučena su rano jutros iz Miljacke, u Sarajevu.
Tela žene i deteta izvučena iz Miljacke u Sarajevu
Foto: 021.rs (ilustracija)
Sinoć pre ponoći PU Stari Grad primila je prijavu da je u Miljacki, područje Bentbaše, u koritu uočeno telo, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.
 
Patrola koja je izašla na teren, potvrdila je navode iz prijave. Na teren su upućeni pripadnici policije, vatrogasci, hitna pomoć i GSS, prenosi N1 Sarajevo.

U 01.30 sati, izvučeno je telo žene srednje životne dobi i, uz nju – telo deteta do četiri godine.

Lekari su na licu mesta konstatovali smrt obe osobe.

Prema informacijama koje su u ovom trenutku dostupne, na telima nema vidljivih povreda.
 
Tužilac je rukovodio uviđajnom ekipom i uviđajem, koji su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a KS i stalni sudski veštak medicinske struke. Tela preminulih su prebačena u prosekturu Bare.
 
Policijski službenici, pod nadzorom tužioca, nastavljaju rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja, navodi se u saopštenju.
  • Violeta

    12.04.2024 15:25
    Lose vesti svaki dan, nazalost. Sinoc cujem na HRT, negde u Dalmaciji, jedna zena uletela u makaze i udarila u kola usmrtivsi brata i sestru od 21 i 19g.
    Stari problem nasilnicke voznje a tragedija za porodicu je nizmerna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet