Zaharova: Odluka SAD da odobri novu pomoć Ukrajini završiće se poniženjem kao u Vijetnamu

Odluka američkih kongresmena da odobre pomoć Ukrajini u iznosu od 60 milijardi dolara završiće se poniženjem SAD, kao u Vijetnamu i Avganistanu.
Zaharova: Odluka SAD da odobri novu pomoć Ukrajini završiće se poniženjem kao u Vijetnamu
Foto: Beta/AP
To je izjavila portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.
Ona je istakla da je sada jasno da Sjedinjene Države žele da se Ukrajina "bori do poslednjeg Ukrajinca" i da nastavi napade na rusku suverenu teritoriju i civile, prenosi Rojters.
Rusija će, dodala je, "bezuslovno i odlučno odgovoriti" na odluku Sjedinjenih Država da se još više uključe u rat u Ukrajini.
 
Prvi zamenik stalnog predstavnika Rusije u Ujedinjenim nacijama Dmitrij Poljanski rekao je da će američki paket pomoći značiti da će Kijev "funkcionisati malo duže, da će više novca biti strpano u nečije džepove, više oružja biće ukradeno, a desetine hiljada Ukrajinaca će otići u mlin za meso".
  • Ruske nebuloze

    22.04.2024 18:48
    Svet se raduje vašem Ruskom propadanju. ne brinite vi za Ameriku. brinite za Vas jer je Putin uništio vašu Rusiju za Vjek Vjekova.
  • Plaćač poreza

    22.04.2024 14:34
    Agencije prenose da samoproglašeni diktator Putin ne sme da napusti svoj bunker u Kremlju već dve nedelje dok Zelenski podržava svoje trupe na liniji fronta. Kako će Putin da vodi taj vaš ruski mir koristeći bunker wi fi?
  • Particulare matter

    22.04.2024 14:26
    Krv nevinih slovenskih pravoslavnih Ukrajinskih ljudi, žena i dece ti se sliva niz dlanove crna Marija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet