Četiri policajca ubijena i još četiri ranjena dok su uručivali nalog za hapšenje u Severnoj Karolini

Četiri policajca su ubijena, a četiri ranjena kada su uručivali nalog za hapšenje zbog posedovanja vatrenog oružja u gradu Šarlot u američkoj saveznoj državi Severna Karolina.
Četiri policajca ubijena i još četiri ranjena dok su uručivali nalog za hapšenje u Severnoj Karolini
Foto: Beta/AP
Jedna grupa policajaca je napadnuta tokom uručivanja naloga, a zatim je došla druga grupa policajaca koja je ubila napadača, nakon čega je na njih otvorio vatru drugi napadač, prenosi AP.
Načelnik policije Džoni Dženings izjavio je da je policija, posle tročasovne pucnjave, intervenisala oklopnim vozilima i upala u kuću, gde su pronađeni žena i mladić star 17 godina.
Oni su trenutno na ispitivanju.
  • Na

    30.04.2024 11:03
    Zapadu
    Ništa novo..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.