Prevrnuo se kvad na Kozari, poginuo suvozač

U nesreći i prevrtanju kvada na planini Kozari u Republici Srpskoj (BiH) poginuo je M.G. iz Prijedora, potvrdila je Policijska uprava Prijedor.
Prevrnuo se kvad na Kozari, poginuo suvozač
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako javlja Srpskainfo, uviđajem je utvrđeno da se kvad prevrnuo oko 15.50h u nedelju, a da je nastradali bio na mestu suvozača.

"Policijskoj upravi Prijedor, 5. maja oko 15.50h, prijavljeno je da je na području planine Kozara, u mestu Jaruge, došlo do prevrtanja četvorotocikla, odnosno kvada, i da je jedno lice smrtno stradalo", saopšteno je iz policije.

U saopštenju se dodaje da je kvadom upravljao Ž. G. iz Prijedora.
 
Pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor u toku je preduzimanje svih potrebnih mera i radnji u cilju utvrđivanja okolnosti prijavljenog događaja.
  • Podbarac

    06.05.2024 16:03
    O da
    To treba zabraniti , em rovare po prirodi em se dešavaju nesreće .
    Moda i ništa više , kakvo je to uživanje , šetnja šumom je već nešto a ovo seljačenje.
  • Dado L

    06.05.2024 15:56
    Momci
    Momci su bili drugari,družili se od osnovne škole njih četvorica,Zare i ova trojica su mi u komsiluku,sve divna deca a taj kvad je Žare odvezao pre desetak dana mozda,samo mogu misliti kako im je svima,i porodici nastradalog a i ovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).