Niki Hejli najavila da će glasati za Trampa, a bio joj je protivnik

Nekadašnja republikanska kandidatkinja za predsedničku nominaciju u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) Niki Hejli izjavila je da će na izborima u novembru glasati za Donalda Trampa.
Niki Hejli najavila da će glasati za Trampa, a bio joj je protivnik
Foto: Beta/AP
On joj je bio rival na primarnim stranačkim izborima.
 
Ona je istakla da Tramp mora da radi na tome da pridobije njene glasače, piše Glas Amerike (VOA).
"Glasaću za Trampa. Ali, stojim iza onoga što sam rekla kad sam se povukla iz primarne trke, Tramp bi trebalo da dopre do ljudi koji su glasali za mene, a ne samo da pretpostavi da će sada glasati za njega. I iskreno se nadam da će to i uraditi", rekla je Hejli koja je bila ambasadorka pri UN u Trampovoj administraciji. 
 
Hejli se povukla iz trke pre dva meseca, ali tada nije podržala Trampa, već ga optužila da pravi haos, da ne sarađuje sa međunarodnim saveznicima i dovodila u pitanje da li sa 77 godina može da bude predsednik.
Tramp je, sa druge strane, često kritikovao ili vređao Hejli, zvao je "pilećim mozgom".
 
Trampova kampanja nije komentarisala novu izjavu Niki Hejli.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Rekordna zaplena kokaina u Nemačkoj

Nemačka policija je zaplenila rekordnih 35 tona kokaina, vrednog skoro dve milijarde evra, i uhapsila sedam osoba u koordinisanoj raciji u sedam saveznih država.