Nastavnik u Turskoj seksualno zlostavljao učenice, preti mu kazna od 135 godina

Nastavnik verske kulture i etike u turskom gradu Adani osumnjičen je da je seksualno zlostavljao šest učenica, od kojih je najstarija imala 12 godina.
Nastavnik u Turskoj seksualno zlostavljao učenice, preti mu kazna od 135 godina
Foto: 021.rs (ilustracija)
Protiv njega je podneta tužba kojom se traži kazna zatvora do 135 godina, piše portal Son dakika.
Nakon što su učenice petog razreda škole u ​​Adani ispričale svojim porodicama da ih je veroučitelj seksualno zlostavljao u učionici dok su čitale molitve, četiri od šest porodica je otišlo u tužilaštvo i podnelo krivičnu prijavu. 
Muškarac je, kako se navodi, 11. maja uhapšen, a nakon što je istraga završena, protiv njega je podignuta optužnica za krivično delo "seksualno zlostavljanje žrtava mlađih od 12 godina".
 
Tužilac višeg krivičnog suda u Adani tražio je da se za svaku devojčicu koju je napao osudi na 22 godine i šest meseci zatvora - tako da bi osumnjičeni mogao da bude osuđen do ukupno 135 godina zatvora. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet