Potpredsednik Vlade Federacije BiH se oprostio od brata ubijenog u Beogradu: "Ovo nema smisla"

Potpredsednik Vlade Federacije BiH Vojin Mijatović objavio je danas na društvenim mrežama da je u Beogradu ubijen njegov mlađi brat Đorđe.
"Putuj, brate moj, na neko lepše mesto. Juče je u Beogradu ubijen moj mlađi brat. Sve što bih sada rekao nema smisla, jer ovo što se desilo svakako nema smisla. I ovo je, nažalost, sastavni deo igre, koja se zove život", napisao je Mijatović na društvenim mrežama.
Zahvalio se svim ljudima koji su mu se javili, naglašavajući da "čuvaju sebe i ljude oko sebe".
 
Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je danas da je dalo nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve neophodne podatke i obaveštenja u vezi sa događajem u nedelju na Voždovcu, nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo Đ.M.
Osmo odeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavestilo je dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da se u ulici Dragice Končar na Voždovcu dogodio fizički sukob između nepoznatih lica i Đ. M, u kom je Đ. M. zadobio povrede glave, posle čega je prevezen u Urgentni centar, gde je ubrzo preminuo.
  • Darko

    28.05.2024 18:00
    Po godinu na četiri uslovno zbog prekoračenja nužne samoodbrane..
  • Dragan

    27.05.2024 19:55
    Odgovor za Peru
    @PERA
    OZBILJNO sam pitao? Ako tužioc ne naloži, policija neće ništa da preduzme? Ako vidim da nekoga ubijaju, treba da zovem tužioca a ne policiju?
  • 325

    27.05.2024 19:52
    @Spiridon Kopicl
    "Uzas, na tezi nacim moraju da saznaju kako je ovde nama zaista"...

    Ja pitam : Koji to ONI ? Srbi iz BIH?
    Radi se o potpredsedniku vlade Federacije BIH, koji se verovatno ni ne izjašnjava kao Srbin ( iako to jeste ) i zastupa interese drugog dela BIH - bošnjačkog entiteta zvanog "Federacija BIH".

    Mnogi od vas ne znate ni šta komentarišete, a da ne pričamo o tome da pola vas ni ne razmišlja a kamoli da čita tekst.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Uhapšen bivši zamenik ministra odbrane Rusije

Bivši zamenik ruskog ministra odbrane, general Dmitrij Bulgakov, uhapšen je zbog sumnje na korupciju, izjavila je za agenciju RIA novosti predstavnica Istražnog komiteta Svetlana Petrenko.

EU produžila mandat Lajčaku do 31. januara

Savet EU usvojio je odluku o produžetku mandata specijalnom izaslaniku EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavu Lajčaku do 31. januara 2025. godine.