Uhapšeno 15 narkodilera u Španiji

Španska policija je uhapsila 15 osoba i razbila nigerijsku mrežu koja je iz Latinske Amerike i Afrike švercovala kokain u Španiju i ostale delove Evrope.

Španska policija je uhapsila 15 osoba i razbila nigerijsku mrežu koja je iz Latinske Amerike i Afrike švercovala kokain u Španiju i ostale delove Evrope.

 

Ova grupa švercera, čija je baza bila u madridskom predgradju Alkala de Henares, koristila je "ljude mazge" koji su gutali kesice sa drogom i tako uspevali da neotkriveni prodju aerodromske kontrole. U okviru istrage koja je započela još u septembru prošle godine, policija je zaplenila oko osam kilograma kokaina i 17.000 evra u kešu.

Policija je prva hapšenja u okviru ove operacije sprovela u oktobru prošle godine kada je na aerodromu Palma de Majorka uhapsila prvo čoveka koji je progutao 77 kesica kokaina, a nekoliko dana kasnije i osobu koja je progutala 68 kesica.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.