Žena plaćeni ubica osumnjičena za 20 ubistava

Policija u gradu Montereju na severu Meksika saopštila je da je uhapsila ženu plaćenog ubicu odgovornu za 20 ubistava, koja je radila za ozloglašeni narkokartel Setas.

Policija u gradu Montereju na severu Meksika saopštila je da je uhapsila ženu plaćenog ubicu odgovornu za 20 ubistava, koja je radila za ozloglašeni narkokartel Setas.

Maria Himenes (26) dobijala je oko 1.700 dolara mesečno za ubistva, a među žrtvama su narkodileri iz rivalskih bandi i jedan policajac, izjavio je portparol tužilaštva u državi Nuevo Leon, Horhe Domene. Himenesova je uhapšena prošle sedmice i priznala je da je odgovorna za ubistva i druge zločine, rekao je Domene.

Meksička policija je i ranije hapsila žene plaćene ubice, ali je malo njih optuženo za ovako veliki broj ubistava. Himenes je uhapšena sa trojicom muškaraca, takođe plaćenim ubicama, kao i još pet muškaraca i žena koji su se bavili dilovanjem droge.

  • Branko Šoškić

    08.05.2012 18:41
    slika višestrukog ubice Marije Himenez da dodate
    http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/05/08/article-0-12FC4906000005DC-756_634x449.jpg

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.