Predsednik uhapsio sina zbog hotelskog računa

Predsednik Centralnoafričke Republike Fransoa Boziz naredio je da se njegov sin uhapsi jer je odbio da plati hotelski račun u iznosu od 12.000 evra.

Predsednik Centralnoafričke Republike Fransoa Boziz naredio je da se njegov sin uhapsi jer je odbio da plati hotelski račun u iznosu od 12.000 evra.

Sin predsednika, kapetan Kevin Boziz , proveo je nekoliko dana u hotelu "Ledžer plaza" i nije platio račun za sobu, obroke i druge usluge. Procenjuje se da je napravio račun od osam miliona franaka (12.000 evra, 15.000 dolara).

Mlađi Boziz uhapšen je 6. novembra i nalazi se u istražnim prostorijama nacionalne policije SRI.

"Kada je upravnik hotela zatražio od njega da plati račun, on je to odbio. Kada je saznao za incident njegov otac ih je obojicu pozvao. Kevin je pred upravnikom rekao da je odseo u hotelu i da je platio račune. Obojica su potom odvedena u SRI i kada su činjenice utvrđene, upravnik je oslobođen", rekao je izvor.

Šef države je tada shvatio da se i drugi zvaničnici, naročito vojni, nekada nađu u sličnoj situaciji i naložio im da momentalno plate svoje račune ili rizikuju suđenje.

  • Igor

    12.11.2012 17:51
    svaka čast
    svaka čast
  • ns

    12.11.2012 17:32
    Političari gledajte šta je čovek sa obrazom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet