Đoković: Operisao sam lakat, na putu sam oporavka

Najbolji sprski teniser Novak Đoković potvrdio je glasine da je podvrgnut medicinskom zahvatu na laktu, istakavši da očekuje potpun oporavak od povrede.
Đoković je nakon eliminacije u osmini finala Australijan opena najavio novu pauzu zbog problema sa laktom.
 
"Dragi moji, želeo bih da podelim sa vama novosti o mom oporavku. Već dve godine koliko imam povredu dobijam različite dijagnoze, mišljenja, preporuke šta da radim.... Moram da priznam da mi je bilo jako teško da presečem i odlučim ššta da radim, baš zato što nisam dobijao ista mišljenja od lekara. Pauzirao sam šest meseci uveren da će to biti dovoljno da se oporavim, ali i posle svih terapija i odsustva i dalje sam osećao bol", oglasio se Đoković.
 
Kako kaže, pokušao je da takmiči na Australijan openu, jer mu je nedostajalo da se borim na terenu i zato je morao da proba.
 
"Dogovorio sam se sa timom da ću posle turnira pokušati sa drugim opcijama za oporavak. Zato sam pre par dana imao medicinsku intervenciju lakta u Švajcarskoj. Čini mi se da sam na dobrom putu da se oporavim potpuno, ali znajte, ovo je baš jedan veliki izazov", kaže Đoković.
  • Zivan

    03.02.2018 13:24
    Polako sa povratkom na teren, nije kasno da na turnirima počne nastupatu januara sledećže godine, pa ,i kasnije.
  • Nole

    03.02.2018 12:39
    Samo polako i strpljivo. I da više nikad ne osvoji ništa, zadužio Srbiju zauvek. Nikad boljeg ambasadora nismo imali. Živ bio Nole!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).