Novak Đoković od danas i zvanično ponovo broj 1

Novak Đoković od danas je i zvanično prvi teniser sveta, a na prvo mesto ATP liste došao je četvrti put u karijeri.
Nakon plasmana u finale mastersa u Parizu, Đoković ima 8.045 poena i preuzeo je lidersku poziciju od Španca Rafaela Nadala, koji ima 565 poena manje. To znači da će odluka o tome ko će godinu završiti kao prvi igrač sveta biti poznata po završetku Masters kupa u Londonu, gde ni Đoković ni Nadal ne brane poene.
 
Na trećem mestu je Rodžer Federer sa 6.260 poena, a slede Huan Martin del Potro, Aleksander Zverev, Kevin Anderson, Marin Čilić, Dominik Tim, Kei Nišikori i Džon Izner.
 
Dušan Lajović je popravio plasman za jednu poziciju i sada je 49, dok Filip Krajinović nije odbranio finale pariskog mastersa i pao je za čak 59 mesta i sada je na 93. poziciji.
  • Zivan

    05.11.2018 10:10
    Ponovo tamo gde mu je i mesto!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.