Đoković lako do pobede protiv Iznera

Novak Đoković pobedom je počeo nastup na završnom mastersu u Londonu, pošto je večeras slavio protiv Amerikanca Džona Iznera sa 6:4, 6:3.
Đoković je do devete pobede protiv Iznera u 11. međusobnom duelu stigao posle samo sat i 14 minuta igre. Prvi teniser sveta je prvi set dobio za 43 minuta igre, a taj deo igre bi bio i dosta ranije završen da Izner u nekoliko bitnih momenata nije dobro servirao.
 
Srpski teniser je u prva dva gema na servis Iznera imao po jednu brejk loptu, Amerikanac se oba puta odbranio, ali nije uspeo i treći put (3:2). Đoković je potom u devetom gemu propustio jednu set loptu, ali je naredni gem osvojio bez izgubljenog poena i tako stavio tačku na prvi set. 
 
Kako je završio prvi, tako je počeo drugi set. Prva tri gema na svoj servis osvojio je sa "nulom", da bi onda u sedmom gemu i napravio brejk. Đoković je u devetom gemu, na servis Iznera, stigao do tri meč lopte, iskoristio je treću za više nego ubedljiv početak turnira u Londonu.
 
U prvom meču grupe "Guga Kuerten", Nemac Aleksander Zverev je ranije danas bio bolji od Hrvata Marina Čilića.
  • Zivan

    12.11.2018 23:52
    Samo nastavi u istom stilu, Novače!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.