Đoković lako protiv Andersona za finale Londona

Novak Đoković plasirao se večeras u finale završnog mastersa u Londonu, pošto je u polufinalu pobedio Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 6:2, 6:2.
Đoković će se za svoju šestu titulu na završnom mastersu boriti protiv Nemca Aleksandera Zvereva, koji je ranije danas eliminisao Rodžera Federera.
 
Đoković je do svog sedmog finala na završnom ATP turniru stigao posle sat i 15 minuta igre.
 
Prvi igrač sveta je sjajno počeo meč pošto je odmah u prvom gemu napravio brejk, a potom je u trećem gemu propustio još dve prilike da prednost i dodatno uveća.
 
Posle trećeg gema Anderson je pronašao svoj ritam, zaigrao je malo bolje, ali nije uspevao da ugrozi Djokovića koji je lako osvajao poene na svoj servis. Tačku na prvi set Đoković je stavio u sedmom gemu kada je napravio novi brejk.
 
Kako je počeo prvi, tako je počeo i drugi set brejkom i to je bila najava kraja za Andersona na ovom meču. Djoković je i posle toga nastavio da dominira na terenu i vrlo brzo je na semaforu pisalo 5:1.
 
Anderson je uz dosta muke uspeo da osvoji sedmi gem, ali je Đoković naredni dobio sa nulom i tako zakazao finale sa Zverevim.
 
Finale je na programu sutra od 19 sati.
  • Zivan

    18.11.2018 11:02
    Izuzetna igra Đokovića, sve čestitke!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.