VIDEO: Usred pustinje kamionom pregazio čoveka i nastavio dalje

Andrej Karginov (42), vozač kamiona koji je 2014. pobedio na reliju Dakar, ove godine je nakon pet etapa bio treći s vrlo dobrim šansama za novi uspeh, ali one više ne postoje.
VIDEO: Usred pustinje kamionom pregazio čoveka i nastavio dalje
Foto: Screenshot
Naime, Karginov je svojim tri tone teškim kamionom uleteo među grupu navijača, a naježe je stradao 60-godišnji Južnoafrikanac koji je pregažen.
 
Taj čovek je hitno prebačen u najbliži peruanski grad Arequipu u bolnicu, a srećom povrede nisu opasne po život već je reč o lomu potkolenice. 
 
Međutim, organizatori su odmah nakon nezgode odlučili da Karginova izbace sa takmičenja jer se nije zaustavio nakon što je pregazio muškarca. 
 
"Karginov nije bio ni svestan da je pregazio muškarca. Na usponu se nalazila grupa od pet gledalaca, četvorica su uspela da pobegnu, dok se peti sapleo i pao, a preko njegove noge Karginov je prešao zadnjim točkom kamiona. Naravno, Andrej to nije ni video. Bio je uspon i u tom trenutku jedino šta vidite je nebo i vrh brda. Pa, on je za nesreću saznao tek kasnije", rekao je Vladimir Čagin, šef tima u kojem je Karginov.
 
Trenutak kada Karginov naleće na muškarca možete pogledati u 5:09 minutu videa.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).