VIDEO: Nastup gimnastičarke pregledan 60 miliona puta

Gimnastičarka Kejtlin Ohaši uspela je da se nađe u centru pažnje celog sveta iako njen sport nije preterano popularan.
VIDEO: Nastup gimnastičarke pregledan 60 miliona puta
Foto: Screenshot
Ova Amerikanka je na takmičenju na UCLA koledžu dobila savršenu desetku za rutinu na parteru.
 
Svojim nastupom i igrom oduševila je ceo svet pa je na društvenim mrežama ekspresno skupila 60 miliona pregleda, prenosi BBC.
 
Skoro 40 miliona pregleda na Tviteru UCLA i još 20 miliona na Fejsbuk stranici učinili su ovu 21-godišnju devojku poznatu preko noći.
 
 
Ohaši je svojevremeno bila olimpijska nada SAD, pobedila je 2013. na Američkom kupu Simon Bajls, kasnije četvorostruku olimpijsku šampionku. 
 
Već je imala jedan nastup koji je postao viralan, 2018. je skupila 90 miliona pregleda. Međutim, zbog brojnih povreda, te fizičke i mentalne iscrpljenosti, odlučila je da se povuče sa glavne scene. 
 
Sada samo uživa u gimnastici, što se i vidi u njenom nastupu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Argentinski teniser suspendovan na pet godina

Argentinski teniser Eduardo Agustin Tore suspendovan je na pet godina zbog 35 kršenja Teniskog programa za borbu protiv korupcije (TACP), objavila je danas Međunarodna agencija za integritet tenisa.