Đoković: Neću igrati Dejvis, ali ću igrati ATP kup

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je danas u Beogradu da neće igrati za reprezentaciju u Dejvis kupu, već da će boje Srbije braniti na novom takmičenju ATP kupu.
Đoković: Neću igrati Dejvis, ali ću igrati ATP kup
Foto: Screenshot
"Ne, neću igrati u Dejvis kupu za reprezentaciju, odnosno za reprezentaciju Srbije na Dejvis kupu", rekao je Đoković, a prenosi portal Mondo. 
 
Teniska reprezentacija Srbije plasirala se na završni turnir Dejvis kupa u Madridu, ali biće oslabljena neigranjem najboljeg tenisera. 
 
"O reprezentaciji Srbije uvek razmišljam, a kao što znate ATP, organizacija kojoj pripadamo kao profesionalni teniseri, pokrenula je ATP kup, koji će biti održan početkom sledeće sezone i tu ću nastupiti sigurno, zajedno sa kolegama iz reprezentacije", rekao je Đoković. 
 
Prvi teniser sveta je istakao i da se ne slaže sa načinom na koji je reformisan Dejvis kup.
 
"Dejvis kup ima dugu tradiciju, ali je odlučeno da bude promenjen na način na koji nekim igračima to ne odgovara i mislim da ne olakšava i onako tešku sezonu kroz koju prolazimo. Zato neću nastupiti na finalnom turniru, ali se vidimo na ATP kupu", rekao je Đoković.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.