VIDEO: Kapiten Rendžersa se umalo potukao sa navijačem

Na fudbalskoj utakmici šampionata Škotske između Hibernijana i Rendžersa izbio je jedan nesvakidašnji sukob.
VIDEO: Kapiten Rendžersa se umalo potukao sa navijačem
Foto: Printscreen
Fudbaleri Hibernijana remizirali su na svom stadionu protiv ekipe Rendžersa u 29. kolu škotske Premier lige, ali fudbal ipak nije bio glavna tema kada se susret završio. 
 
Kada se u jednom momentu kapiten Rendžersa spremao da izvede aut, sa tribina se spustio jedan navijač domaće ekipe i šutnuo loptu tačno ispred Džejmsa Tavernijera i tim potezom prilično naljutio dvadesetsedmogodišnjeg desnog beka. 
 
Tavernijer je krenuo da se obračuna sa navijačem koji nije ustuknuo, ali je redarska služba pravovremeno reagovala i momak je sklonjen sa terena, a po navodu britanskih medija ubrzo je bio i uhapšen. 
 
Direktorka Hibernijana, Lien Dempster, rekla je da će navijač dobiti doživotnu zabranu ulaska na stadion Hibernijana.
 
  • Superliga

    09.03.2019 17:21
    Zakon
    sta i kako se reaguje na istupe TZV navijaca,za dve sekunde su tu redari i policajci koji ga odstranjuju sa terena i predsednica nakon svega daje izjavu dobice dozivotnu zabranu prisustvovanju utakmica pa ti vidi a nasi se klanjaju i izvinjavaju ako prodaja robe na tribinama ide lose zbog malog br.posetilaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).