Đokovića u trećem kolu Indijan Velsa zaustavio Kolšrajber

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Indijan Velsu, pošto je izgubio od 39. igrača sveta Filipa Kolšrajbera iz Nemačke posle dva seta, 4:6, 4:6.
Prvi teniser sveta izgubio je posle sat i 35 minuta. Kolšrajber je u sedmom gemu prvog seta napravio brejk za 4:3, što mu je bilo dovoljno da povede u meču. Nemački teniser bio je bolji i u drugom setu, u prvom gemu oduzeo je servis Đokoviću, a posle drugog brejka u sedmom gemu, bilo je 5:2.
 
Petostruki šampion Indijan Velsa odmah je vratio brejk i smanjio na 3:5, ali više od toga nije mogao, pa je eliminisan u trećem kolu.
 
Njihov meč trećeg kola počeo je dan ranije, ali je prekinut zbog kiše i nastavljen sinoć.
 
"Danas su bili potpuno drugačiji uslovi. Čestitam mu što je igrao taktički zaista dobro. Zaslužio je pobedu", rekao je Đoković.
 
Kolšrajber će u osmini finala igrati protiv Francuza Gaela Monfisa.
 
Đoković nije završio učešće na mastersu u Indijan Velsu, pošto se zajedno sa Italijanom Fabiom Fonjinijem plasirao u polufinale dublova. Oni su jutros pobedili holandsko-rumunski par Žana Žulijena Rojera i Horiju Tekeua sa 7:6, 2:6, 10:6.
 
Đoković i Fonjini će u polufinalu igrati protiv pobednika duela poljsko-brazilskog para Lukaša Kubota i Marsela Mela i britansko-hrvatskog para Dominika Inglota i Franka Škugora.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Prva pobeda odbojkašica Srbije u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, pošto je u drugom meču turnira u Rio de Žaneiru pobedila Tajland sa 3:0.

Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.