Prenosi mečeva fudbalske reprezentacije Srbije na televiziji Nova S

Kompanija United Media otkupila je prava prenosa svih utakmica kvalifikacija za "Euro 2020" koje igra reprezentacija Srbije, kao i prenose utakmica Lige nacija.

Kako je saopšteno iz ove kompanije, utakmice će se emitovati na kanalu Nova S, a prvog dana emitovanja, 25. marta, ova televizija prenosi prvu utakmicu reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine protiv Portugala. Pored duela sa Portugalom, prema najavi, gledaoce od 19:30 časova očekuje emisija u kojoj će stručnjaci dati svoje mišljenje, pre i nakon utakmice.

TOP kanal će 25. marta zvanično promeniti ime u Nova S, a emitovaće i zabavne i političke "talk show" emisije, informativni, serijski i filmski program.

Gledaoci novu televiziju mogu pratiti preko SBB mreže, Total TV-a, Beogrida, D3, ali i na EON platformi.

Nova S je deo United Media u okviru koje posluje i N1 televizija.

  • Miroslav

    25.03.2019 20:20
    Sampion
    Sistem vam je los.Sve utakmice Srbije trebalo bi da prenosi Nacionalna Televizija....Da je Tijanic ziv sve bi otkupio ovo sad propast ito malo srece nam oduzese privatnici..
  • Ма дај бре...

    20.03.2019 22:54
    Идиотизам
    Шта сад, ја требам да купим пакет са тим каналом само због репрезентације?
    Ово је чиста пљачка системски осмишљена као и са неким серијама. Мало је што ха рачуне стиже 20+ хиљада па може још јел да? Уосталом поред 15 спортских канала преносе репрезентације узима тотални анонинус. Мислим срамота и докле бре више са свим овим глупостима? Треба побећи одавде дефинитивно. Јебем ти нову тв...
  • Sremac

    15.03.2019 12:34
    Dobrodošli u zapadni sistem. Tamo prenosi ko plati a na nacionalnom servisu možete da sanjate sport i reprezentaciju. Uostalom ovi imaju mnogo veće prihode od RTS-a pa i mogućnost da plate. Niste napisali da su oni to isto uradili i za Hrvatsku i za Bosnu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Prva pobeda odbojkašica Srbije u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, pošto je u drugom meču turnira u Rio de Žaneiru pobedila Tajland sa 3:0.

Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.

Lajović poražen u drugom kolu Rima

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Rimu, pošto je posle dva seta poražen od 19. tenisera sveta Argentinca Sebastijana Baesa 6:7, 6:7.