"Orlovi" večeras protiv Portugalije u Lisabonu

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras u Lisabonu protiv Portugalije kreće u operaciju "EURO", na kojem čeka nastup dve decenije.
Rival je jedan od najteže mogućih, branilac trofeja sa jednim od najboljih fudbalera sveta Kristijanom Ronaldom i to na stadionu tamošnjeg velikana Benfike - Luž.
 
Srbija dugo čeka na veliki skalp, verovatno još od pobede nad Nemačkom 2010. godine na Mundijalu u Južnoj Africi, ali je i pored toga uvek znala da bude na nivou protiv najboljih selekcija.
 
Upravo je pre pet dana u Nemačkoj (1:1) tim Mladena Krstajića napravio dobru uvertiru za Lisabon, za razliku od Portugalije koja nije opravdala ulogu favorita protiv Ukrajine na startu B kvalifikacione grupe.
 
"Momci koji su igrali u Nemačkoj pokazali su kvalitet, bili vrlo disciplinovani i to je model koga treba da se držimo. Ne gledamo druge, samo nas i znamo koje su naše prednosti protiv Portugalije. Gledamo da imamo što manje mana, a da se iskoristimo sve one u Portugaliji", rekao je Krstajić u Lisabonu i podsetio da je mesto na prvenstvu Evrope prioritet.
 
Veliki optimista je i Dušan Tadić, kapiten u Lisabonu u odsustvu povređenih Aleksandra Kolarova i Nemanje Matića.
 
"Ako se pogleda prošlost imali smo dosta problema sa nekim incidentima koji su nas izbacivali iz takmičenja, poput Đenove i Albanije. Svesni smo da možemo da ugrozimo Portugaliju, iako je najteže gostovanje, ali verujemo u sebe i dobar rezultat", naveo je Tadić.
 
Utakmica se igra večeras od 20.45. Prenos utakmice je na televiziji Nova S.
  • Dane

    25.03.2019 22:13
    Sramota
    Stvarno sramota, ja Sam u americi, pretplacen na balkanium tv I nijedna od tv stanica be prenosi utakmicu reprezentacije!!!
  • Đura

    25.03.2019 14:40
    Đilas
    @Lala
    25.03.2019 • 11:12
    Prenos

    Umesto što kukaš protiv Aleksandra Vučića bolje se žali na Dragana Đilasa vlasnika Nove S koji ima toliko para da može ponuditi koliko god hoće samo da bi otkupio prava na prenos utakmica kvalifikacija.
    Gledaj Vojvodinu kad bude igrala kvalifikacije za SP, to ti je solucija.
  • Lala

    25.03.2019 11:12
    Prenos
    Što mi plaćamo pretplatu za rts ("nacionalnu tv") kad ona neprenosi utakmice nacionalno tima. Sramota, a samo daj pare. Mi što nemamo taj novi program možemo gledati "laku noć deco kad nam se AVAV obrati sa svih nacionalnih frekvencija. Čibe bre.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.