Aguta preokretom do pobede nad Đokovićem

Novak Đoković poražen je posle preokreta od Španca Roberta Bautiste Aguta sa 2:1, u meču osmine finala Mastersa u Majamiju.
Rezultat po setovima bio je 6:1, 5:7 i 3:6, a meč je uz polučasovni prekid zbog kiše trajao dva i po sata.
 
Iako je odigrao skoro savršen prvi set i osvojio ga sa 6:1 za svega 34 minuta igre, usledio je veliki pad u igri srpskog asa, koji je propustio nekoliko šansi da prelomi meč u drugom setu, a posle je potpuno pao u igri i dozvolio rivalu da dođe do velike pobede.
 
U trećem, odlučujućem setu bilo je 6:3 za Španca, koji će se u četvrtfinalu sastati sa Džonom Iznerom.
 
Masters u Majamiju igra se za nagradni fond od 7,97 miliona dolara.
  • ?

    27.03.2019 10:10
    Ko bi Novaka mogao kritikovati.. Al krene krene pa stane jednostavno zar se ugasi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.