Savo Milošević novi trener Partizana

Nekadašnji golgeter Partizana i reprezentativac Savo Milošević novi je trener crno-belih, saopšteno je iz Humske.
Milošević je postigao dogovor sa predsednikom Miloradom Vučelićem i postao je naslednik Zorana Mirkovića, koji je nedavno posle poraza od Voždovca podneo ostavku.
 
Milošević je raskinuo ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije, gde je bio na funkciji potpredsednika.
 
Promocija je zakazana za sutra u 11 časova u Humskoj.
 
On je nedavno stekao profi licencu, a kao trener radio je samo u selekciji Crne Gore, kao asistent selektora Branka Brnovića.
 
Savo Milošević je rođen 2. septembra 1973. godine u Bijeljini i još kao dečak došao je među crno-bele. Dres prvog tima nosio je od 1992. do 1995, odigrao je 98 mečeva i postigao 65 pogodaka, a potom je dugo igrao u inostranstvu (Aston Vila, Saragosa, Parma, Espljnjol, Selta, Osasuna, Rubin).
 
Dres reprezentacije nosio je čak 102 puta (37 golova).
  • ALUMNI

    28.03.2019 15:27
    PORTAL 011
    reklamira mrzitelje Novog Sada i Novosađana.....
  • boco

    27.03.2019 13:46
    jadan partizan s njim
  • boco

    27.03.2019 13:19
    jadan partizan s njim

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).