Lajović ipak bez titule, od ponedeljka 24. na svetu

Dušan Lajović izgubio je danas u finalu masters turnira u Monte Karlu od Italijana Fabija Fonjinija u dva seta, 3:6 i 4:6.
U njihovom prvom duelu Fonjini je do pobede došao posle sat i 38 minuta igre.
 
Fonjiniju je ovo prva masters titula u karijeri, a ukupno deveta na ATP turnirima. Lajović u svom prvom ATP finalu nije bio na nivou koji je prikazivao tokom cele nedelje. I pored nešto boljeg početka i vođstva od 2:1 s prednošću brejka, srpski teniser nije uspeo da ostane na željenom nivou.
 
Fonjini je odmah uspeo da uzvrati oduzimanjem servisa, a potom i novim brejkom povede sa 4:2. Italijanu je stečenu prednost sačuvao do kraja tog perioda igre i poveo sa 1:0.
 
U istom ritmu nastavio je i u drugom setu, odmah je oduzeo servis, ali je Lajović uspeo da uzvrati brejkom, a potom i povede sa 2:1.
 
Usledio je preokret Fonjinija, pošto je napravio brejk u petom gemu. On je to lako sačuvao do kraja i došao do trofeja u Monte Karlu.
  • Vojvosadjan

    21.04.2019 22:12
    Bravo Duci!!!
  • NS

    21.04.2019 17:19
    Bravo ! Osvojio je visoko drugo mesto ! Bravo momce. !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).