Đoković preko Tima do finala Madrida

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale mastersa u Madridu pobedom nad Dominikom Timom u dva seta 7:6, 7:6.
Dvostruki šampion Madrida slabije je počeo meč, pravio je dosta grešaka bekhendom i Tim je imao inicijativu od početka. To je rezultiralo brejkom u trećem gemu, ali je naš igrač uspeo da se vrati relativno brzo i izjednači na 3:3.
 
Od tog trenutka se vodila velika borba za svaki gem, Novak je neutralisao dve set lopte rivala i pobednika tog dela meča odlučio je taj brejk.
 
Loše je krenuo taj brejk za Đokovića jer je izgubio prvi poen na svoj servis, ali je potom odigrao nekoliko neverovatnih udaraca. Posebno impresivan bio je defanzivni lob kojim je odbio napad rivala, pa je serijom od pet poena prelomio prvi set u svoju korist.
 
U borbi za trofej čeka pobednika meča Rafael Nadal – Stefanos Cicipas.
  • Zivan

    11.05.2019 22:59
    Jedna od vrednijih pobeda u poslednje vreme...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.