Đoković poražen u finalu Rima od Nadala

Rafael Nadal osvojio je Masters u Rimu pobedom protiv Novaka Đokovića nakon tri seta i skoro dva i po sata igre.
Đoković poražen u finalu Rima od Nadala
Foto: Printscreen
Španski teniser Rafael Nadal pobednik je Mastersa u Rimu. Drugi reket sveta bio je bolji od Novaka Đokovića i slavio u tri seta 6:0, 4:6, 6:1 za dva sata i 25 minuta igre.
 
Novak je bio umoran, a nije mu u prilog išla ni činjenica je je Rafa u meč ušao maksimalno snažno. Na svaki dobar Novakov potez Rafa je imao još bolji odgovor.
 
Nakon ovog meča, Novak ima 28 pobeda u duelima sa Nadalom koji je u nedelju upisao 26. trijumf nad Đokovićem. Nadal ponovo vodi u broju osvojnih Mastersa jer mu je ovo 34. titula na turnirima iz serije 1000.
 
Nadalu je ovo prva titula ove sezone, Đoković ostaje na dve.
 
Za najbolje tenisere sada sledi kratak odmor, a onda dolazi drugi Grend slem sezone, Rolan Garos.
  • BB

    20.05.2019 04:40
    To je OK
    Nole je imao dva zaista teska meca i koji su zavrsavali kasno uvece. Tako da nije imao vremena da se oporavi. A za Nadala na sljaci, zaista mora da bude u najboljem stanju.
    Drugo, ili prvo. Cesto je vise pameti u porazu nego u pobedi. Pravi mec ce da bude za par sedmica u RG. Tada mu zelim da bude u najboljoj psihofizickoj formi. Pa nek bolji pobedi.
    Dobro je sto ga imamo.
  • Nada

    19.05.2019 22:39
    @IZNOGUD
    Naravno da je umoran, u jednom danu je igrao dva meča... samo sam čekala dežurne "pljuvače" da se jave ako izgubi ali zato kada pobedi, svima vam maca popapa jezik. Sram vas bilo!
  • Zivan

    19.05.2019 19:57
    Biće uzbudljivo i zanimljivo na Rolan Garosu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.