Tuča roditelja za vreme dečije utakmice u Čačku, sudija dobio udarac u glavu

Neki od roditelja potukli su se posle utakmice petlića Slobode i Borca u Čačku.
Tuča roditelja za vreme dečije utakmice u Čačku, sudija dobio udarac u glavu
Foto: Pixabay
Kako prenosi TV Prva, sudija je dobio udarac u glavu.
 
Sudija utakmice Nemanja Tomić (20) rekao je u izjavi za ageniciju Rina da ga je udario otac jednog deteta.
 
"Po završetku utakmice gde je Borac pobedio Slobodu rezultatom 3:2, deca, kojoj je verovatno bilo krivo, počeli su da se raspravljaju i napravila se gužva. Tada sam video roditelji sa tribina da ulaze na teren, i pomislio sam da će da smire tu decu i da ih razdvoje da se ne pravi metež. Ispred mene su se pojavila dva, tri roditelja koja su me okrivili za to što se dogodilo. Jedan je zamahnuo i udario me u desno oko, ne znam da li pesnicom ili otvorenom šakom. Krenuo sam ka izlazu, a iza mene je nastao opšti haos. Krenuli su za mnom ali neko ih je zaustavio, ja sam odmah otišao u prostorije kluba. Verovatno su revoltirani, jer su vodili sa 2:1 pa izgubili sa 2:3, ali ja tu nisam imao nikakvog uticaja. Nije opravdanje da mene udare, tu postoje odgovorna lica koja će mi reći da li sam ja to uradio dobro ili nisam. Delegat kaže da sam ja utakmicu dobro sudio i da ništa nisam kriv. Rezultat je takav, to je utakmica", rekao je Tomić.
 
Policija najavljuje da će protiv učesnika tuče biti podnete krivične prijave.
 
"Obavestili smo Više javno tužilaštvo, po čijem nalogu će biti podneta krivična prijava protiv 45-godišnjeg muškarca iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi. Sumnja se da je on pre dva dana, na fudbalskom igralištu Fudbalskog kluba 'Sloboda' u Čačku, po završetku utakmice mlađih kategorija između FK Sloboda i FK Borac iz Čačka, ušao na teren i udario sudiju koji je tom prilikom zadobio lake telesne povrede", navodi se u saopštenju PU Čačak, gde dodaju da će nastaviti na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.
  • LOL

    28.05.2019 09:10
    Fudbal je jedan od onih "sportova" u Srbiji koje treba potpuno ugasiti na jedno min. 5 godina. Utakmice su sjatista huligana sto "sportista"sto navijaca i to ocigledno bez izuzetka.Porusite lepo sve stadione i napravite parkove bice vise koristi. Uz svaku utakmicu blokada grada, pa gde to ima? S obzirom da ocigledno niko od ljudi vezanih za taj "sport"nema ni trunke pristojnog a kamoli sportskog ponasanja u sebi nezavisno od godina ne vidim drugo resenje.
  • John fick

    28.05.2019 08:53
    Sledeći put nek donesu pištolje, ma šta pištolje, odma topove nek donesu, ipak je to utakmica! Budale u aps.
  • Hećim Bulat

    28.05.2019 08:20
    Biće
    Da ovi fizički roditelji malo da tucaju kamen 20 godina npr, ili 5 na neviđeno ko u Engleskoj i tkao se reše ti huligani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Prva pobeda odbojkašica Srbije u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, pošto je u drugom meču turnira u Rio de Žaneiru pobedila Tajland sa 3:0.

Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.

Lajović poražen u drugom kolu Rima

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Rimu, pošto je posle dva seta poražen od 19. tenisera sveta Argentinca Sebastijana Baesa 6:7, 6:7.