Đoković lako do polufinala Rolan Garosa

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u svoje deseto uzastopno polufinale Rolan Garosa pobedivši danas ubedljivo Nemca Aleksandra Zvereva sa 3:0, po setovima 7:5, 6:2, 6:2.

Sem u prvom setu u kom je pružio nešto jači otpor, Zverev nije mogao da parira raspoloženom Novaku. Srpski as je inače svih pet mečeva odigranih u Parizu dobio maksimalnim rezultatom (Hurkač, Laksonen, Karuzo, Štruf, Zverev)

Đokovića sada u polufinalu čeka Dominik Tim, koji je pobedio Karena Kačanova takođe maksimalnim rezultatom - 6:2, 6:4, 6:2. Timu će to biti četvrto polufinale Rolan Garosa zaredom.

Drugi polufinalni par čine Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Polufinala su na programu sutra, a duele otvaraju Španac i Švajcarac koji igraju od 12:50h. Potom će na teren Đoković i Tim čiji meč treba da počne u 14:50h.

  • sreća

    06.06.2019 19:08
    Nole ti si nama jedina sreča i radost . Hvala ti.
  • Nole

    06.06.2019 19:02
    Hvala ti Nole na ovoj pobedi. Samo ti nam uvek doneseš sreću i radost.
  • dera petlic

    06.06.2019 17:29
    Znaci unezverio je Zvereva?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Prva pobeda odbojkašica Srbije u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, pošto je u drugom meču turnira u Rio de Žaneiru pobedila Tajland sa 3:0.

Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.