Srbija pobedila Litvaniju posle debakla od Ukrajine

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je večeras Litvaniju sa 4:1, u svojoj trećoj utakmici u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
Utakmica je igrana pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić", a tri dana posle debakla Srbije protiv Ukrajine, od koje je poražena rezultatom 5:0.
 
Dvostruki strelac protiv Litvanije bio je Aleksandar Mitrović, u 20. i 34. minutu, dok su po jedan gol dali Luka Jović u 35. i Adem Ljajić u 90.
 
Pogodak za Litvaniju u 70. minutu je iz penala postigao Arvidas Novikovas. Srbiji je to prva pobeda u Grupi B. Sada ima četiri boda, šest manje uz utakmicu manje od vodeće Ukrajine.
 
Luksemburg ima četiri boda iz četiri utakmice, Portugal dva iz dve, a Litvanija je poslednja sa bodom iz tri meča.
 
Reprezentacija Srbije će sledeću utakmicu igrati 7. septembra protiv Portugala, u Beogradu.
  • Labud

    11.06.2019 15:53
    Drago mi je da su pobedili najviše zbog "navijača". Izgleda oni samo znaju da urlaju po ulicama i prave nerede, a da pomognu bodrenjem bez obzira na rezultate, očito ne znaju. Pobednicima bi se pak uvukli u onu stvar.
  • Dr

    11.06.2019 10:08
    lepo
    Rezultat jedva zadovoljava s obzirom na protivnika ali MI nemamo igru.Čak su i oni u jednom trenutku igrali bolje od nas.Katastrofalno.
  • Ћић

    11.06.2019 01:59
    Браво
    Ето, а многи су навијали да селектор да отказ након оног пораза у Украјини, као да нико никада није изгубио утакмицу. Србија је јака репрезентација и иде 100% на ЕП, а ако Крстајић остане да мудро води ову екипу најмање што можемо да очекујемо је полуфинале, лично бих волео против Хрватске, да им објаснимо неке ствари коначно.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Prva pobeda odbojkašica Srbije u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, pošto je u drugom meču turnira u Rio de Žaneiru pobedila Tajland sa 3:0.

Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.

Lajović poražen u drugom kolu Rima

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Rimu, pošto je posle dva seta poražen od 19. tenisera sveta Argentinca Sebastijana Baesa 6:7, 6:7.

Međedović pobedio Davidoviča Fokinu

Teniser Srbije Hamad Međedović plasirao se danas u treće kolo masters turnira u Rimu, posle pobede u dva seta (7:6(4), 6:4) nad Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom.