Krstajić pred otkazom, Tumbaković najbliži klupi Srbije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić dobiće otkaz nakon ubedljivog poraza u Ukrajini (5:0), a na njegovo mesto biće imenovan Ljubiša Tumbaković, piše Sportski žurnal.
Kako navodi Sportski žurnal, na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije do kraja nedelje biće smenjen Krstajić, a nekada trofejni trener Partizana je prvi kandidat da ga nasledi.
 
Tumbaković je pre samo pet dana napustio klupu selekcije Crne Gore jer je odbio da vodi ekipu u meču protiv tzv. Kosova, isto kao i tandem fudbalera Crvene zvezde Filip Stojković - Mirko Ivanić.
 
Ispred Tumbakovića biće postavljen samo jedan cilj - plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine, uoči nastavka kvalifikacija u septembru kada "orlovima" dolazi u Beograd prvak Evrope Portugalija.
 
Reprezentacija Srbije posle tri utakmice ima četiri boda u B kvalifikacionoj grupi, isto koliko i Luksemburg, ispred je Ukrajina sa 10, a iza Portugalija sa dva iz isto toliko mečeva, dok Litvanija ima jedan.
  • @@@

    12.06.2019 13:00
    Жику шареницу и сарапу за селекторе,уклапају се у амбијент.
  • Армаггедон

    12.06.2019 12:58
    Од кад су отерали Муслина више не гледам репрезентацију.
  • VladaN

    12.06.2019 11:53
    Krstajić je imao..
    ...preporuku ka valjda, predsed ik mesnog odbora SNS u Bijeljini a ovaj drugi što nije hteo da vodi nacionalni tim Crne Gore protiv Kosova ( kakav profesionalac).FS je jedna obicna jazbina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).