Radijacija stigla i do Italije, debakl Orlića po ukrajinskom receptu

Mlada reprezentacija Srbije izgubila je od selekcije Nemačke rezultatom 6:1 u drugoj utakmici grupe B na prvenstvu Evrope u Italiji.

Strelci za "Pancere" bili su Rihter u 16, Valdšmit u 30, 37. i 80, Dahud u 69. i Maier u 92. minutu. Počasni pogodak za našu selekciju postigao je Andrija Živković sa bele tačke pet minuta pre kraja utakmice.

Ovim porazom su se igrači Srbije oprostili od polufinala na Apeninima i ujedno doživeli najteži poraz u uzrastu do 21 godine.

Sledeći meč Srbija igra protiv Danske u nedelju od 21h.

  • Andrija Šrek

    21.06.2019 10:59
    ...
    Najbolja ilustracija onoga što se desilo je jedna izjava nemačkog selektora pre utakmice, kada je rekao da mu je jako bilo teško da skenira igru naše reprezentacije, jer nije uočio nikakav šablon, sistem...
    Pa KAKO, čoveče, da uočiš SISTEM, kad ga NEMA?!?
  • Mirko

    21.06.2019 08:38
    Savez krivac
    Los rad saveza, izbor selektora svih selekcija katastrofalan,namestanja , kriminal , neprirodna selekcija, menadzeri....
  • Daca

    21.06.2019 08:06
    Ne mogu od smeha
    Prava slika stanja u drustvu i sportu je sinocna nemoc jad i cemer prikazan od strane umisljenih pacenika uz podrsku medija FSS i kvazi strucnjaka.Stimaju se beton lige kao i lige mladjih kategorija..nema pedagoga medju tkz.trenerima primitivci sumnjivog morala kao i rukovodstva..niko ne ceni dres sa grbom a manekeni menadjera i tatinih sinova su pretplaceni da igraju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.