Navijači tuže organizatora utakmice jer Ronaldo nije igrao

Grupa fudbalskih navijača u Južnoj Koreji podigla je tužbu protiv organizatora prijateljske utakmice između Juventusa i Ol Stars ekipe korejske lige jer nije nastupio Portugalac Kristijano Ronaldo.
Ronaldo je po ugovoru trebalo da igra barem jedno poluvreme, ali je na kraju celu utakmicu koja se završila rezultatom 3:3, proveo na klupi.
 
Na tribinama stadiona u Seulu okupilo se više od 60.000 gledalaca, a mnogi su došli na utakmicu kako bi videli jednog od najboljih fudbalera sveta.
 
Početak utakmice kasnio je sat vremena jer su igrači Juventusa došli na stadion direktno sa aerodroma nakon leta iz Kine.
 
"Mnogi navijači su kupili ulaznice kako bi videli Ronalda. Organizator je reklamirao utakmicu tako što je najavio da će Portugalac sigurno igrati barem 45 minuta. Kompanija je lažnim oglašavanjem iskoristila igrača, ali i prevarila navijače", kazao je advokat Kim Min-ki koji priprema tužbu. 
 
Advokat će za svakog navijača tražiti povrat novaca za ulaznicu (59 dolara) i odštetu za duševnu bol (850 dolara).
 
"Do sada je nekoliko osoba podiglo tužbu, a imamo najava za još nekoliko stotina osoba", kazao je advokat.
 
U kompaniji koja je organizovala utakmicu objavili su da italijanski fudbalski velikan nije poštovao uslove ugovora, a uprava K League poslala je torinskoj "Staroj dami"  protestno pismo zbog kršenja ugovora.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.