Košarkaši Srbije savladali Litvaniju

Košarkaši Srbije savladali su reprezentaciju Litvanije rezultatom 72:68 u pripremnoj utakmici za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kini.
Košarkaši Srbije savladali Litvaniju
Foto: 021.rs
Izabranici Aleksandra Đorđevića do pobede su došli u poslednjoj četvrtini, kada su napravili preokret.
 
Litvanci su bolje otvorili meč, pa su prvu četvrtinu uzeli sa 23:14. U drugoj četvrtini "Orlovi" su se vratili u igru, uzeli taj period utakmice sa 20:17, ali Litvanci odlaze na odmor sa prednošću.
 
Bolje je zaigrala reprezentacija Srbije u drugom poluvremenu, pa treću četvrtinu uzima sa 22:19, a u finišu stiže do izjednačenje i potom preokreće rezultat u svoju korist. Srbija dolazi do prednosti preko Jokića i Bjelice, a konačan rezultat na 72:68 postavlja Bogdanović.
 
Loša vest za Srbiju je ta što se Miloš Teodosić povredio na ovom meču. Kako su javili mediji, on je napustio "Štar arenu" i otišao na lekarske preglede.
 
Svetsko prvensto u Kini počinje 31. avgusta. Pred košarkaše Srbije postavljena su velika očekivanja s obzirom na to da su na prethodnom Mundobasketu osvojili srebrnu medalju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.