Mladi košarkaši Srbije napadnuti u Udinama

Muškarac za koga se pretpostavlja da je albanske nacionalnosti sinoć je u Udinama napao nožem članove kadetske košarkaške reprezentacije Srbije.
Kako je izjavio potpredsednik KSS Igor Rakočević, incident je počeo tako što je čovek na biciklu mladim košarkašima, koji su šetali u majicama Srbije, dobacivao da je Kosovo Albanija, a ne Srbija.
 
"Deca su se sportski ponašala, rukom su mu pokazali da se skloni, ali je on postao još agresivniji, sišao je sa bicikla i počeo da ih juri nožem. Deca su uspela da pobegnu i da se zatvore u hotel", ispričao je Rakočević.
 
Dodao je da je delegacija Srbije razočarana i ljuta na FIBA i organizatore.
 
"Dosad niko nije obezbeđivao naše igrače, ni u gradu ni u hotelu. Obratićemo se našoj ambasadi kako bismo dobili zaštitu", naveo je Rakočević.
 
Kadetska reprezentacija Srbije, igrači rođeni 2003. i mlađi, učestvuje na Evropskom prvenstvu u Udinama.
  • Zdena

    16.08.2019 10:11
    Odmah poslati neustrašivog Vulina da ih prati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.