Srbija bez Milosavljevića u Kini

Bek košarkaške reprezentacije Srbije Dragan Milosavljević, zbog povrede kolena, definitivno će propustiti predstojeće Svetsko prvenstvo u Kini.
Član Unikahe iz Malage povredio je ligamente kolena u petak, u meču protiv Turske na Akropolis kupu u Atini.
 
"Radi se o povredi ligamenata kolena, koja zahteva intenzivne terapije i operativno lečenje, tako da Milosavljević, nažalost, neće moći da nastupa na Svetskom šampionatu", rekao je doktor reprezentacije Dragan Radovanović za sajt KSS.
 
To je novi udarac za selektora "Orlova" Aleksandra Đorđevića nakon što je povredu tokom priprema zadobio i Miloš Teodosić, s tim da je još neizvesno koliko će pauzirati.
  • Štrbac

    17.08.2019 14:55
    Štimara
    Eto iznenadnog prostora da uleti u igru Štimara, jer bez Štimare smo izgubljeni, posebno protiv Amerike u finalu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.