Đoković rutinski i bez izgubljenog seta do trofeja u Tokiju

Novak Đoković osvojio je 76. titulu u karijeri pobedom nad Džonom Milmanom u dva seta.
Srpski teniser trijumfovao je na turniru Serije 500 u Tokiju, što mu je 11. trofej u Aziji iz isto toliko finala.
 
Đoković je u svom 110. finalu u karijeri rutinski savladao Džona Milmana sa 6:3, 6:2, iako ga uopšte nije služio bekhend.
 
Srbin je bez većih problema nadigrao Australijanca, kao i u prethodnim mečevima u Tokiju odlično je servirao, a agresivnom igrom na servis rivala brzo stizao do brejkova i potom rutinski priveo meč kraju.
 
Đoković je do prve titule u Tokiju u karijeri stigao bez izgubljenog seta i na idealan način najavio napad na olimpijsko zlato sledeće godine na istom mestu.
 
Ovom titulom Đoković je povećao prednost u odnosu na prvog pratioca na ATP listi, Rafaela Nadala, na 1.140 poena.
 
Sledeći turnir na kojem će nastupiti je Masters u Šangaju sledeće nedelje gde brani titulu, a potom ga čeka Masters u Parizu koji je na programu od 28. oktobra do 3. novembra.
 
Đoković je poražen u finalu prošle sezone što znači da brani 600 poena na turniru koji je četiri puta osvajao u karijeri.
  • Ja

    06.10.2019 10:43
    To
    Bŕŕrrrrrrrrrrraaaaaaavvvvvvooooooo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.