UEFA kaznila FSS: Protiv Luksemburga samo deca na tribinama

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas Fudbalski savez Srbije (FSS) sa dve utakmice bez publike (druga uslovno), zbog propusta u organizaciji utakmice protiv Portugala, potvrđeno je u FSS.
Iz UEFA za sada nije stiglo pojašnjenje odluke, ali je izvesno da će protiv Luksemburga, po principu Partizana, na tribinama moći da budu deca do 14 godina.
 
Srbija u kvalifikacijama za EURO 2020 dočekuje Luksemburg 14. novembra, a tri dana kasnije biće domaćin Ukrajini.
  • EvoOvako

    21.10.2019 18:25
    Od
    Kada su oterali Muslina (a to je vrha ledenog brega) ni deca ne trebaju ići na utakmice!
    Na kakav način je došao Krstajić? Postavljen samo da bi se "radilo"!
    A Tumbaković - politikantskim igricama je došao!
    SRAMOTA!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).