Totenhem deklasirao Crvenu zvezdu

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su 5:0 (3:0) od engleskog Totenhema u trećem kolu B grupe Lige šampiona.
 
Golove su postigli Kejn u 16. i 72, Son u 16. i 44, i Lamela u 57. minutu.
 
Pred više od 50.000 gledalaca, prvak Srbije prošao je slično kao prošle godine u Parizu, kada je od PSŽ-a deklasiran sa 6:1, i ponovo pretrpeo jedan od najtežih poraza u klupskoj istoriji.
 
Čak ni lider grupe Bajern, koji je savladao Olimpijakos u Pireju 3:2, nije bio toliko dominantan protiv Crvene zvezde kao što je bio Totenhem, do večeras tim sa krizom rezultata. Golman Milan Borjan konstantno je bio na udaru, imao je nekoliko zapaženih odbrana, ali je morao da se pomiri sa činjenicom da je viceprvak Evrope mnogo bolji rival.
 
Svaku grešku kažnjavao je engleski tim, a bilo ih je dosta u Crvenoj zvezdi, počevši od Degenekove kod prvog gola Kejna posle kornera, preko Marinove kod Sonovog, pa sve do Milunovićeve kod 4:0, a onda ponovo Kejn za lošu postavku odbrane.
 
Nije Crvena zvezda bila bez šanse, pretili su van La Para, Garsija i Marin, ali je Totenhem sačuvao mrežu i napravio važan korak ka osmini finala.
 
Na tabeli vodi Bajern sa devet bodova, Totenhem ima četiri, Crvena zvezda tri, a Olimpijakos jedan. U narednom kolu Zvezda čeka Totenhem 6. novembra na stadionu "Rajko Mitić".
  • #

    23.10.2019 08:15
    Koja blamaza i ponizavanje, izgleda kao da su zalutali tamo u tu ligu , nemogu 2-3 lopte da povezu, protiv Bajerna je trebalo biti isto oko 6-0
  • Anonimus

    23.10.2019 08:05
    Ala su Englezi kitovali Zvezdu, svaka čast!
  • Sever Srbije

    23.10.2019 07:46
    Molim da ovde komentarisu samo oni ciji klub igra ligu sampiona,ostali sprem svog ranga i jacine mogu o jedinstvu Rumenka,Indeks,radnicki Sombor,zarkovo,graficar.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.