Đoković lako do polufinala Pariza, lekcija i osveta Cicipasu

Novak Đoković plasirao se danas u polufinale mastersa u Parizu, pošto je pobedio sedmog igrača sveta Grka Stefanosa Cicipasa posle dva seta, 6:1, 6:2.
Prvi teniser sveta pobedio je za samo 58 minuta igre. On je četiri puta oduzeo servis Cicipasu, koji nije uspeo da napravi nijedan brejk.
 
Đoković je dominirao u gotovo svakom segmentu igre, bio je veoma raspoložen i potpuno je isključio opciju da protivnik utiče na rezultat i ishod meča.
 
Neizvesno je bilo samo u prvih nekoliko poena, u kojima je Cicipas pružao otpor na Novakov servis. Usledio je brejk Đokovića već u drugom gemu, a iz poena u poen, on je pojačavao tempo.
 
Do kraja seta napravljen je još jedan brejk, a malo je nedostajalo da Novak set osvoji bez izgubljenog gema. Cicipas je uspeo da se upiše na semafor preokretom sa 0:40.
 
Drugi set obećavao je veću borbu kada je Cicipas osvojio prvi gem bez izgubljenog poena, ali nije dugo potrajala njegova dobra igra, pošto je Đoković ponovo napravio rani brejk, a ubrzo još jedan i to je predstavljao kraj svakom nadanju Cicipasa dobrom rezultatu.
 
Đoković će u polufinalu igrati protiv Grigora Dimitrova iz Bugarske. Dimitrov je u četvrtfinalu pobedio Čileanca Kristijana Garina sa 6:2, 7:5.
  • Петровград

    01.11.2019 21:56
    Напред!
  • Aleks

    01.11.2019 19:30
    Taman kad pocne da nagriza crv sumnje, Novak vaskrsne o ode na ten iako nebo, nedodirljiv za protivnike! Novace, ti si uteha svim patriotama, vracas veru u Srbiju i nadu u bolje... Postao si Srpska ikona, a bice ne samo najbolji teniser svih vremena, vec mozda i najbolji sportista svih vremena! Nikola Tesla u sportu!!
  • Tomi

    01.11.2019 18:15
    Au, to se zove surenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.