Paraatletičar Željko Dimitrijević prvak sveta

Paraatletičar Željko Dimitrijević odbranio je titulu prvaka sveta, pošto je danas osvojio zlatnu medalju u bacanju čunja u klasi F51 na Svetskom prvenstvu u Dubaiju.
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je svetsku titulu Dimitrijeviću.
 
"Željko, ti suvereno vladaš planetom, neprikosnoveno, istorijski! Danas si još jednom dokazao da dugogodišnji pobednički niz, iz Londona, Rija, Berlina...nije samo cilj, već uvek put ka novom rekordu i novom uspehu za tebe i našu Srbiju! Svaka čast, tvoji rezultati su vredni divljenja, a ti si naš pobednik i ponos u svakom smislu! Hvala ti što je Srbija zahvaljujući tebi svetski dominantna u ovom para atletskom sportu i što si inspiracija i motiv za sve nas! Čestitam ti odbranu titule svetskog prvaka, kao i tvom stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije", naveo je Udovičić.
  • letelica

    13.11.2019 23:47
    svaka cast!
    bravo majstore!
  • Петровград

    12.11.2019 16:31
    Честитам, Жељко!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Verstapenu pol pozicija u Džedi

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio pol poziciju na trci Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.