Tumbaković: Do marta da nađemo formu

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković, posle remija protiv Ukrajine 2:2, izjavio je "da je bilo dobrih nagoveštaja i ocenio da ekipa do baraža u martu mora da pronađe formu".
"Mislim da je ovo bila jedna od boljih utakmica, kad je neki nagoveštaj u pitanju. Ne bih bio previše strog, ovi momci treba da nastave da rade, da napreduju do marta i da spremno dočekaju baraž", rekao je Tumbaković.
 
On je dodao "da je evidentno da ima problema u sredini i odbrani, ali i da teško ima boljih igrača od ovih".
 
"Danas smo imali problem na utakmici jer su Radonjić i Maksimović istovremeno tražili izmenu. Jasno je da ima problema i u veznom redu i u zadnjoj liniji. Ali, to je ta grupa, pitanje je da li imamo nešto bolje, moramo da nađemo formu", izjavio je.
 
Na pitanje ukrajinskih novinara o šansama njihove selekcije na EURO, Tumbaković je rekao: "Ovo nije bila najjača selekcija Ukrajine, neki igrači su nedostajali (Konopljanka, Zinčenko), pokazuju veliku taktičku disciplinu i motivaciju, mislim da mogu mnogo bolje i imaju lepu perspektivu na Evropskom prvenstvu".
  • Армаггедон

    17.11.2019 22:41
    Шта рећи а не заплакати

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Verstapenu pol pozicija u Džedi

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio pol poziciju na trci Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.