Igor Kokoškov novi selektor košarkaša Srbije

Bivši trener košarkaša Finiks Sansa i bivši selektor reprezentacije Slovenije, Igor Kokoškov, novi je selektor košarkaške reprezentacije Srbije, preneo je "Sport klub".
Košarkaški savez Srbije je, kako se saznaje, uspešno priveo kraju pregovore sa Kokoškovim, osvajačem titule na Evropskom prvenstvu sa Slovenijom, koji je trenutno pomoćnik trenera Sakramento Kingsa.
 
Kokoškov je prošle godine bio prvi evropski stručnjak koji je postao glavni trener jednog tima u NBA ligi.
 
Trenersku karijeru započeo je u OKK Beogradu 1992. godine. Posle rada u omladinskom pogonu Partizana otišao je u Sjedinjene Države gde je uglavnom radio kao pomoćnik trenera, prvo u Mizuriju, pa Los Anđeles Klipersima, Pistonsima, Sansima, Kavalirsima, Medžiku i Juti.
 
Sada će na klupi Srbije naslediti Aleksandra Đorđevića koji je posle petog mesta na Svetskom prvenstvu u Kini odlučio da ne nastavi saradnju sa Košarkaškim savezom Srbije.
  • Sremac

    17.11.2019 23:38
    Ako nas on ne vrati na vrh niko neće. Srećno majstore!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Verstapenu pol pozicija u Džedi

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio pol poziciju na trci Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.